Lajmet e fundit

contact Kontakt per sherbimin e klientit

Per te gjithe qytetaret qe duan te kontaktojne me sherbimin e Aleat ju lutemi te telefononi numrin +355694113915 ose te drejtoheni ne zyren e Aleat afer jush.

Per me teper informacion ju lutem ndiqni linkun me poshte : 

 

Informacioni Ligjor

 

Ju faleminderit

 

Më shumë
Ottwa Hapja e zyres së aplikimit për shërbimin e Dokumenteve Biometrike në Ambasaden Shqiptare në Ottawa

Në 30 Qershor 2022, Kompania Aleat në bashkëpunim me Ministrinë per Evropën dhe Pu

Më shumë
island1 Projekti Ishujt 2022

Mbyllet me sukses projekti për pajisjen me dokumente biometrike të shtetasve shqiptarë që jetojnë në Ishuj, Rodos dhe Kretë. Projekti zgjati për periudhën 23-28 maj. Në 6 ditë pune pa pushim dhe me orare të zgjatura, kanë aplikuar rreth 1000 Shtetas Shqiptar.

 

Më shumë
qr Kontrollo Aplikimin

Të nderuar qytetarë, Aleat ka kënaqësinë të prezantojë shërbimin më të ri të kontrollit të statusit të aplikimit tuaj. Në seksionin “KONTROLLO APLIKIMIN” në faqen web të Aleat, do të keni mundësinë të kontrolloni nëse dokumenti juaj biometrik për të cilin keni aplikuar është gati për t’u tërhequr.

Më shumë
test Leje per residentet

Gjatë muajve Shtator – Dhjetor 2021, Kompania Aleat në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme përfundoi me sukses procesin e hapjes së zyrave të aplikimit për shtetasit e huaj pranë Drejtorive Vendore të Kufirit dhe Migracionit të Policisë së Shtetit. 
Ky shërbim i ri u ofron mundësi shtetasve të huaj të pajisen me karta elektronike me të dhëna biometrike me të njëjtat karakteristika dhe përdorim si Letërnjoftimi Elektronik Shqiptar. 

Më shumë
Albanian Consulate in Istanbul 4 Ambasada dhe 2 Konsullata të Republikës së Shqipërisë në Europë - 2021

Gjatë muajit Janar - Shkurt 2021 Kompania Aleat në bashkëpunim me Ministrinë per Evropën dhe Punët e Jashtme dhe Ministrinë e Brenshme, përfundoi me sukses procesin e hapjes së zyrave të aplikimit në 4 Ambasada dhe 2 Konsullata të Republikës së Shqipërisë në Europë. 

Më shumë
rezervo2 Takim për aplikim kartë/pasaportë vetëm me Rezervim Online

Të nderuar qytetarë,nga data 1 Korrik 2020, Aplikimi pranë zyrave Aleat për Letërnjoftim dhe Pasaportë Biometrike behet VETËM PAS REZERVIMIT ONLINE!

Rezervo online!

Më shumë
rezervo1 Rezervo online takim për aplikim kartë/pasaportë

Rezervo online!

Aleat ka kënaqësinë të prezantojë shërbimin më të ri online  "Takim për aplikim kartë/pashaportë".

Për të mësuar më shumë rreth përdorimit të tij ju lutem ndiqni  video tutorialin

Më shumë
siguri1 Siguri Biometrike në Shërbimet Noteriale - 06 Qershor 2016

SAFRAN Aleat pati kënaqësinë të prezantonte më datë 6 qershor 2016 shërbimin më të ri me temë “Siguri Biometrike në Shërbimet Noteriale" në një ceremoni të zhvilluar në Ministrinë e Drejtësisë, si një bashkëpunim i rëndesishëm mes këtij institucioni, Dhomës Kombëtare të Noterisë dhe kompanisë Aleat.

Më shumë
projekt1 Projekti “Clean Score” për transparencën e vlerësimit të studentëve - 06 Qershor 2016

Ka nisur bashkëpunimi mes Fondacionit Shqiptaro–Amerikan për Zhvillim, Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Rektoratit të Universitetit të Tiranës si edhe Universitetit Europian të Tiranës për fillimin e Projektit “Clean Score” në 6 qershor 2016 në ambjentet e Fakultetit Ekonomik, Universiteti i Tiranës.

Qëllimi i këtij projekti fokusohet në vlerësimin transparent automatik të studentëve si edhe mësimdhënien sipas moduleve bashkëkohore të miratuara dhe adoptuara në shqip.

Më shumë

.