Lajmet e fundit

news3 Mirësevini në Java e Inovacionit, 10-16 Maj 2014

"Java e Inovacionit", organizuar nga Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike në javën e tretë të muajit Maj 2014 ka mirëpritur dhe paraqitur Shërbimet e Identitetit eALEAT nga Aleat Shpk.

Gjatë Javës së Inovacionit janë paraqitur shumë projekte dhe ide të tjera të reja. Ajo u hap zyrtarisht më 10 maj 2014 nga Ministri Znj. Milena HARITO në Hotel Tirana International dhe u mbyll me sukses në një ngjarje në Muzeun Kombëtar në Tiranë, Shqipëri.

Më shumë
staf1 Letërnjoftimi Shqiptar dhe Pasaporta Biometrike – Suksesi Ynë

Shqipëria po vuante për dokumente të sigurta dhe shqiptarët kishin vështirësi për të udhëtuar jashtë vendit. Kufijtë ishin të mbyllur, proçeset e vizave ishin të gjata dhe vetëm një përzgjedhje e njerëzve udhëtonin jashtë Shqipërisë. Qeveria ishte duke luftuar rastet e mëdha të korrupsionit për dokumente të falsifikuara dhe kjo ishte një çështje që duhej të shmangej për të mirën e integrimit të vendit në Bashkimin Evropian. 

Më shumë

.