Hapja e zyres së aplikimit për shërbimin e Dokumenteve Biometrike në Ambasaden Shqiptare në Ottawa

Në 30 Qershor 2022, Kompania Aleat në bashkëpunim me Ministrinë per Evropën dhe Punët e Jashtme dhe Ministrinë e Brendshme, përfundoi me sukses procesin e hapjes së zyres së aplikimit për shërbimin e Dokumenteve Biometrike në Ambasaden Shqiptare në Ottawa.

Shërbimi i Pasaportave ka startuar në Ambasada që në vitin 2011 (ne Ambasaden Shqiptare në Athinë) dhe është zgjeruar në mënyrë progresive në 15 zyra Konsullore në qershor 2022 (Ambasada Shqiptare në Ottawa).

 

Aktualisht shërbimi i pajisjes me dokumente biometrike për shtetasit shqiptarë është i mundshëm në 9 Ambasada dhe 6 Konsullata të Republikës së Shqipërise të listuara me poshtë:

 1. Ambasada Shqiptare në Athinë
 2. Konsullata Shqiptare në Selanik
 3. Ambasada Shqiptare në Romë
 4. Konsullata Shqiptare në Milano
 5. Konsullata Shqiptare në Bari
 6. Ambasada Shqiptare në Bruksel
 7. Ambasada Shqiptare në Londër
 8. Ambasada Shqiptare në Mynih 
 9. Konsullata Shqiptare në Berlin
 10.  Ambasada Shqiptare në Paris
 11.  Ambasada Shhqiptare në Stokholm
 12.  Ambasada Shqiptare në Vjenë
 13. Konsullata Shqiptare në New York
 14. Konsullata Shqiptare në Stamboll
 15. Ambasada Shqiptare në Ottawa

 

news1

 

news2