4 Ambasada dhe 2 Konsullata të Republikës së Shqipërisë në Europë - 2021

Gjatë muajit Janar - Shkurt 2021 Kompania Aleat në bashkëpunim me Ministrinë per Evropën dhe Punët e Jashtme dhe Ministrinë e Brenshme, përfundoi me sukses procesin e hapjes së zyrave të aplikimit në 4 Ambasada dhe 2 Konsullata të Republikës së Shqipërisë në Europë. 

 1. Konsullata Shqiptare në Stamboll, Turqi – Procesi i aplikimit filloi në 14 Janar 2021
 2. Konsullata Shqiptare në Bari, Itali – Procesi i aplikimit filloi në 15 Janar 2021
 3. Ambasada Shqiptare në Vjene,  – Procesi i aplikimit filloi në 21 Janar 2021
 4. Ambasada Shqiptare në Stokholm – Procesi i aplikimit filloi në 02 Shkurt 2021
 5. Ambasada Shqiptare në Paris – Procesi i aplikimit filloi në 03 Shkurt 2021
 6.  Ambasada Shqiptare në Berlin – Procesi i aplikimit filloi në 04 Shkurt 2021

Aktuatualisht shërbimi i pajisjes me dokumente biometrike për shtetasit shqiptarë është i mundshëm në 8 Ambasada dhe 6 Konsullata të Republikës së Shqipërise të listuara me poshtë:

 1. Ambasada Shqiptare në Athinë
 2. Konsullata Shqiptare në Selanik
 3. Ambasada Shqiptare në Romë
 4. Konsullata Shqiptare në Milano
 5. Konsullata Shqiptare në Bari
 6. Ambasada Shqiptare në Bruksel
 7. Ambasada Shqiptare në Londër
 8. Ambasada Shqiptare në Berlin
 9. Konsullata Shqiptare në Mynih
 10.  Ambasada Shqiptare në Paris
 11.  Ambasada Shhqiptare në Stokholm
 12.  Ambasada Shqiptare në Vjenë
 13. Konsullata Shqiptare në New York
 14. Konsullata Shqiptare në Stamboll
   
Konsullata Shqiptare në Stamboll
Fig 01 – Konsullata Shqiptare në Stamboll

 

Fig 02 – Konsullata Shqiptare në Bari
Fig 02 – Konsullata Shqiptare në Bari

 

Fig.03 – Ambasada Shqiptare në Vjene
Fig.03 – Ambasada Shqiptare në Vjene

 

Fig.04 – Ambasada Shqiptare në Stokholm
Fig.04 – Ambasada Shqiptare në Stokholm

 

Fig 05 – Ambasada Shqiptare në Paris
Fig 05 – Ambasada Shqiptare në Paris

 

Fig. 06 – Konsullata Shqiptare në Berlin
Fig. 06 – Konsullata Shqiptare në Berlin