Projekti Ishujt 2022

Mbyllet me sukses projekti për pajisjen me dokumente biometrike të shtetasve shqiptarë që jetojnë në Ishuj, Rodos dhe Kretë. Projekti zgjati për periudhën 23-28 maj. Në 6 ditë pune pa pushim dhe me orare të zgjatura, kanë aplikuar rreth 1000 Shtetas Shqiptar.

 

island1

 

island2